Jetlag in Kuala Lumpur

Dag 6 på vår resa.

Idag vaknade vi kl 15:00 lokal tid efter att vi hade gått och lagt oss kl åtta för att försöka komma i fas med tiden, ett misslyckande uppenbarligen, nitton timmars sömn! Det är inte så konstigt med tanke på allt som fanns att göra på planet. Vi hann se 4 filmer, spela lite spel och lyssna på musik. Malasian Airline skyller vi på vår sömnbrist, för bra underhållning helt enkelt!

Väl framme på vårt lilla stopp så utforskade vi staden eftersom vi inte fick checka in på hotellet.
Ganska skaplig kontrast från England, där vi stötte på en fotbollshuligan på 65+ och hans fru som skrek WANKER! 63 ggr under matchen (Dem var faktiskt riktigt trevliga), till gatorna på Kuala Lumpur i Malaysia där vi blev tillfrågande: "Want boom boom nice girls? young and ready to go" 3 ggr när vi gick på gatan som zombies utan sömn. Sjukt egentligen, inte Malaysias finaste ögonblick, pimps som springer på gatan.. inte vad man tänker sig.

Övriga upplevelser i Kuala Lumpur. Allt är väldigt billigt här: maten, elektronik, kläder, allt! Vi hittade ett köpcentrum med 11 våningar och, lyssna på detta, en berg&dalbana inne i shoppingcentrumet! Vi ska besöka världens 6:e högsta byggnad imorgon och besöka en riktig barberare. Det blir intressant.

Hotellet som vi bor på är 5 stjärnigt. Vi bor på 31:a våningen och rummet har eget kök, badrum och två sängar. Folk öppnar dörrar för oss och kallar oss för "Sir" väldigt hövligt. Vi börjar nästan vänja oss vid det. Skön pool uppe på taket med bra möjligheter att sola i den 30 gradiga värmen. Roomservice är dessutom väldigt billigt och väl utnyttjad! 

Vi har dessutom kommit igång med träningen på allvar efter ca 1 veckas förkylning som äntligen håller på att släppa för oss båda.


I övermorgon åker vi till Perth, Australien! We can't wait!!!
 

Shoppingcentret

Berg&dalbanan i shoppingcentret


Utsikten från hotellrummet

En del av hotellrummet (Det är väldigt stort!)

Petrona Towers


Kommentarer
AnneChristine Pettersson

Vilka lyxlirare!!!
Kramar i massor :-)

2012-10-09 @ 21:36:02
Felicia Germundsson

Fyfan vad coolt! najs med lite hoes också, haha!

2012-10-11 @ 23:18:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0