Moving on!

Nu har vi varit nästan två veckor "Down Under". Vi har haft fullt upp den senaste veckan och liten tillgång till dator, så vi får helt enkelt göra en sammanfattning av hela veckan som varit i detta inlägg.
 
I onsdags förra veckan var vi bjudna till ett halloweenparty som en av skolans furtunities anordnade.
Eftersom vi inte har med oss så mycket utklädnadssaker på resan fick vi klura ett tag på vad vi skulle klä ut oss till. Detta blev resultatet:
 

Stefan som Walter White (Breaking Bad) och jag som Stu (Hangover Part 2).
 
Partyt var helt okej, men inte på något vis ett toppenparty. De flesta av gästerna höll sig mest för sig själva och vi höll oss till "vårat gäng". Men det var ändå kul att pröva på Perths uteliv litegrann.
 
Resten av dagarna har vi bara chillat och umgåtts med Dennis och hans vänner. Vi har varit på stranden och bodysurfat, haft BBQ och tittat på film hemma hos Michael med ett tiotal personer, varit inne i Perth City och checkat lite affärer mm.
Vi var faktiskt också till en ishall och åkte skridskor en dag. Det var skönt med lite omväxling från värmen trots allt!
 
Idag har vi för första gången på resan träffat andra svenskar! Det var Fredrik Hedbys, hans flickvän och en kille som heter Viktor som vi bestämde träff med på universitetet idag. Det var väldigt kul att träffa någon som är hemifrån här i Australien.
 Nu ska vi avsluta vistelsen i Perth med en pubrunda. Vi hörs igen när vi har landat i Cairns!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0